10 ok, miért jó szingli lánynak lenni

Igen, vannak olyan pillanatok és szituációk, amikor igenis jó szinglinek lenni és nem kell 0-24 azon siránkozni, hogy „jajj nekem miért nincs pasim?”. Sosem értettem azokat a lányokat, akiknek lételemük, hogy valaki fogja a kis kezüket és egy lépést se kelljen egyedül tenniük. Ők most nyomják meg a felső sarokban lévő kis X-et és írják be a keresőbe a „hogyan találjunk pasit?” címszavakat, mert ez a cikk őket biztosan nem fogja szórakoztatni. Ha viszont jókedvű szingli lány vagy tuti magadra ismersz majd az alábbi pontokban.

pont21.       Tied az ágy! Akkor fekszel le, amikor akarsz, addig alszol, ameddig jól esik és végre kipihenten ébredsz, mert a „pasid” nem horkolt melletted, mint egy oroszlán, nem rántotta le rólad a takaród és lopta el a kispárnád, és nem hisztizett, hogy neki melege van, miközben te jégkockára fagytál.

2.       A fürdőszoba is a tied! Pancsolhatsz órákig a kádban, miközben idióta számokat énekelsz és ülhetsz a wc-n az Instagramot bújva, mert senki nem fog kérdőre vonni vagy sürgetni. Felteheted magadra a világ leggusztustalanabb összetevőiből álló arcmaszkját és fóliába csavarhatod a hajad egy tojásos-ricinusos pakolással, miközben előkerül a sarokreszelő is. Ijesztő, de még jó, hogy nincs senki, aki megijedhetne!

3.       És ha már fürdőszoba… Nem kell minden egyes áldott nap tükörsima lábakat villantanod, bőven belefér egy kis borosta a mindennapjaidba, persze azért nem az a fajta, ami már 3 kilométerről is virít a strandon. Azon a 300 darab szelfin úgyse látszik, amiből maximum egy lesz vállalható egy kis szerkesztés után. Hidd el, Ő ezt sosem értené meg.

1e0b2d316b0b1b4e591b0c5c2cc69ed64.       A te kezedben van az irányítás. Akarom mondani a távirányítás. Gossip girl maraton, csajos filmek és videoblogok reggeltől estig, miközben ülsz az ágyban és hagymás-sajtos chips-sel tömöd magad, amit lefojtasz egy kis Nutellával. Szigorúan töményen, kiskanállal.

5.       Egész nap lehetsz a legkényelmesebb játszós ruhádban és az idióta mamuszodban, kócosan, smink nélkül, miközben végre van időd rendbe tenni a lakást a kedvenc számaidra ugrálva és a porszívóval táncolva. A főzést nyugodtan kihagyhatod. És amúgy mi a fenének raknál rendet?

6.       Nem kell minden reggel a legszebb csipke fehérneműdbe bújnod, mert jelenleg senkit nem érdekel mi van a ruhád alatt. Elő a Hello Kittys pamut melltartókkal és a szivecskés bugyikkal!

7.       Megengedhetsz magadnak 1-2 plusz kilót, amit rajtad kívül senki más nem lát és nyugodtan ledolgozhatod őket otthon a legújabb Rubint Réka dvd-re.

gossip8.       Senkinek nem tartozol beszámolóval egy átmulatott éjszaka után, ismerkedhetsz, flörtölhetsz, bulizhatsz a barátnőiddel reggelig és senki nem fog csúnyán nézni rád a macskádon kívül, ha félrészegen átesel az ajtón a platform tűsarkúdban. Csak ne a macskára ess.

9.       Egész éjszaka csacsoghatsz, chatelhetsz, pletykálhatsz a barátnőiddel Kim Kardashian legújabb botrányáról, divatról, sminkcuccokról, pasikról, a leghülyébb témákról vagy arról a hülye ribancról, aki… Igen, pont arról!

10.   És végül a legfontosabb! Nem kell reggeltől estig azon gondolkodnod, hogy hol van épp és mit csinálhat a pasid, nem hullik ki egy kisebb póthajra valónyi a séródból a féltékenységtől, rohadt sokat spórolsz a telefonszámládon és a bánativászatokon (másnapos is ritkábban leszel) és nem kergeted a sírba az összes barátnőd a rinyálásoddal.

Ugye, hogy van szép oldala is a szingliségnek? :D

***

Kövessétek a Rouge Magazine-t Facebookon és Instagramon is!

Szalay Eszter

További cikkeim: