Kásás Tamás éttermében jártunk – és imádtuk!

Különleges estét töltöttünk tegnap a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Kásás Tamás májusban nyílt éttermében, a Tommy di Napoli-ban.

A sajtóvacsorán bemutatkozott az étterem nemrég érkezett chef-je, Matias Ferrera Marian és pizzaszakácsa, Geuseppe Lana, akik által az új étlap kínálatából kaphattunk egy nyolc fogásos ízelítőt.

A kizárólag eredeti olasz alapanyagból készült menü a következőkből állt:

  • pizap.com14159231371431Antipasto Tommy
  • Brushetta pomodoro
  • Carpaccio salmone e polipo
  • Ravioli salmone – gamberoni pomori
  • Ravioli carne – salsa porcini e tartufo
  • Ravioli ricotta spinaci burro solvil
  • Gnocchi sorrentina
  • Lingviave alla ligure
  • Penne panna prosiutto
  • Stoccafisso spinaci
  • Ganbero spinaci
  • Calamari spinaci
  • Scaloppina pizzaiola
  • Tortino
  • Panna cotta
  • Tiramisu

Az előételben isteni sajtokat és sonkákat kóstolhattunk, a kézzel készült tészták mind tartalmasak és finomak voltak, különlegességképpen pedig polipot, rákot, lazacot és halat szolgáltak fel, amikben a tenger gyümölcseitől idegenkedők is pozitívan csalódtak. A kellemes boroknak köszönhetően mire a fantasztikus desszertekhez értünk, már egy remek hangulatú este kerekedett Bangó Endre zenei aláfestése mellett.

Az autentikus étterem vezetősége elmondta, arra törekednek, hogy ételeik mind kifogástalan minőségűek legyenek – erre többek között az Olaszországból érkező alapanyagok és a szakmájukat maximális odaadással végző szakácsok is garanciául szolgálnak – és minden vendégük számára elérhető áron tudják biztosítani a legkülönlegesebb ízeket.

Minket lenyűgözött a kifogástalan tálalás, a figyelmes kiszolgálás és az eddig csak Nápolyban tapasztalt ízvilág, ezért szívből ajánljuk minden kedves Olvasónknak a Komjádi uszoda mellett található, hangulatos Tommy di Napoli-t, ha igazi olasz ízekre vágynak kis városunkban!

Szalay Eszter

Képek: Fischer Melinda

További cikkeim:

  • vag5Nyári szépségtippek Zámbó Rita kozmetikustól Javában tombol a nyár és a fesztiválszezon és ilyenkor hajlamosak vagyunk egy kicsit kevésbé odafigyelni a bőrápolásra. Zámbó Rita kozmetikustól kértem néhány nyári [...]
    arcápolósArcápolás lépésről lépésre – állatkísérlet mentesen Sokszor olvashattátok már a blogon és a Facebook-on, hogy mennyire fontos számomra, hogyha sajnos nem is 100%-osan, de 90%-ban olyan márkákat vásároljak, amiket nem tesztelnek állatokon és [...]
  • 'Le Passe' Premiere - The 66th Annual Cannes Film FestivalCannes-i Filmfesztivál 2014 A Cannes-i Filmfesztivál a világ legismertebb és legnagyobb presztízsértékkel bíró filmfesztiválja, melyet minden év májusának második felében rendeznek meg. A fesztivál fődíjáért, [...]
    nye39 miniruha Szilveszterre Még nem késő elindulni és beszerezni a legdögösebb partyszerkókat Szilveszter estére! Íme a mi kedvenceink, amiket bármelyik bevásárlóközpontban megtalálhattok és ha szerencsétek [...]