MTV VMA 2014

Az MTV Video Music Awards mindig egy kicsit arról is szól, hogy ki tudja magára a leginkább felhívni a figyelmet a résztvevő hírességek közül, bár idén mintha mindenki egy kicsit visszafogta volna magát. Egy kicsit. Villantások, gigadekoltázsok és aligruhák is akadtak bőven, de sok meglepően hasonló szerelést is láthattunk a vörös szőnyegen.

Rita Ora és Demi Lovato akár közösen is állhattak volna a képzeletbeli dobogó legfelső fokára a legdurvább dekoltázs nyerteseként. Ráadásul mindketten egy feltűnő élénkpiros darabot választottak, ami bár egyiküknek sem volt túl előnyös, de talán a Rita lábát is kivillanni engedő Donna Karan estélyi mégis közelebb állt az eleganciához, mint Demi Lanvin darabja.

mtv1

Joan Smalls és Kim Kardashian is egy Balmain miniruhát választottak, de természetesen Kim – ahogy eddig szinte sosem – most sem rejtette el adottságait. Joan ezzel szemben egy felül teljesen zárt darabot választott és csak a lábait hangsúlyozta, amit Kim is megirigyelhetne.

Nem kérdés, hogy Jourdan Dunn vagy Miley Cyrus alakján mutatott-e előnyösebben a csíkfelső. A modell sokakhoz hasonlóan Balmain kreációjába bújt és mutatta meg alakját, Miley pedig Alexandre Vauthier bőrszerkóját választotta. Az énekesnő mellett szóljon, hogy végre talán kevésbé nézett ki hülyén, mint általában.

mtv2

De ha már a “hülyén kinézésnél” tartunk… Idén Katy Perry és párja, Britney Spears-nek és Justin Timberlake-nek öltöztek. Emlékeztek még a tinisztárpár legendássá vált farmerszerkójára? Ezt koppintotta le idén Katy egy Donatella Versace által tervezett ruhával. És ezzel valószínűleg megnyerte a legfigyelemfelkeltőbb öltözet díját.

De nem csak rossz választásokat láthattunk a VMA vörös szőnyegén, sokan kápráztattak el minket és a közönséget is. Többek között Beyonce, J.Lo és Nina Dobrev ruháját is megtekinthetitek ide kattintva.

A nyertesek teljes listája:

beyonceeA legjobb szöveges videó5 Seconds of Summer – Don’t Stop

A legjobb női videó: Katy Perry ft. Juicy J – Dark Horse

A legjobb férfi videó: Ed Sheeran ft. Pharrell Williams – Sing

A legjobb pop videó: Ariana Grande ft. Iggy Azalea – Problem

A legjobb hip hop videó: Drake ft. Majid Jordan – Hold On, We’re Going Home

A legjobb rock videó: Lorde – Royals

A legjobb feltörekvő előadó: Fifth Harmony – Miss Movin’ On

Az év videója: Miley Cyrus – Wrecking Ball

Michael Jackson Életmű-díj: Beyoncé

A legjobb hiphop videó: Drake ft. Majid Jordan – Hold On (We’re Going Home)

bey1A legjobb együttműködés: Beyonce ft. Jay Z – Drunk In Love

MTV Clubland-díj: Zedd ft. Hayley Williams – Stay the Night

A legjobb videó társadalmi üzenettel: Beyonce – Pretty Hurts

A legjobb felvétel: Beyonce – Pretty Hurts

A legjobb vágás: Eminem – Rap God

A legjobb koreográfia: Sia – Chandelier

A legjobb rendezés: DJ Snake & Lil Jon – Turn Down For What

A legjobb művészi rendezés: Arcade Fire – Reflektor

A legjobb vizuális effektek: OK Go – The Writing’s On the Wall

 

Szalay Eszter

További cikkeink:

  • astor alapozoTESZT | Astor Perfect Stay 24H alapozó + primer Sajnos azok közé az emberek közé tartozom, akik bár szerencsésnek mondhatják magukat, amiért még mindig szinte tininek néznek ki 30 évesen is, de szerencsétlennek, amiért ezzel bizony [...]
    022A Manson koncertről szubjektíven Aki ismer, tudja jól, hogy Marilyn Manson 20 éve a kedvenc előadóm, tehát természetes volt, hogy amikor a tökéletesre marketingelt Antikrisztus ismét kis hazánkba látogat, akkor én is ott [...]
  • haul5Rossmann Haul | Glamour-napok Azt hiszem, mint minden nő, lány, én is mindig izgatottan várom a Glamour-napokat és vagdosom ki a kuponokat a listámhoz, ez most sem volt másképp, annyi különbséggel, hogy most csak a [...]
    bwtcsomag30 napos BWT kihívásom Sokan tudjátok, hogy milyen fontos számomra az egészséges életmód, az egészséges étkezés, de emellett sajnos sosem figyeltem eléggé a napi megfelelő mennyiségű folyadék [...]